Prvi subotički 5K Indoor Challenge

Prvi subotički 5K Indoor Challenge

Jesi li spreman za nešto novo?

Tokom godine svi naši sportisti, a i rekreativci su se suočili sa otkazanim takmičenjima, maratonima, trkama… Zajedničkom idejom i realizacijom sportskog udruženja “Horizont” (organizator manifestacije “Subotički polumaraton”) i “Bodyline fitness & wellness” centra, omogućavamo svim zainteresovanima da se ove godine ipak takmiče i to na jedinstven način. Subotički 5k indoor race je takmičenje u trčanju na traci na distanci od 5 kilometara. Održaće se u nedelju 29. novembra sa početkom od 08h.

Cilj takmičenja je da se učesnicima pruži prilika da testiraju sebe na ovom jedinstvenom izazovu, da se dobro zabave i ujedno osvoje vredne nagrade.

Pošto takmičenje traje od 08h do 22h, svakoj grupi će biti dodeljena satnica tokom koje će se takmičiti. Trčaće se u grupama od po 18 takmičara. Svaka grupa će na raspolaganju imati 45 minuta, od kojih je okvirno 30 minuta predviđeno za trčanje, a ostalih 15 za promenu i pripremu za nastup sledeće grupe takmičara. Svoje rezultate, kao i rezultate ostalih takmičara, trkači će moći da prate i na monitorima ispred sebe. O rasporedu i satnici trčanja, takmičari će biti pravovremeno obavešteni.

Organizatori su u saradnji sa sponzorima obezbedili vredne nagrade za pobednike i u muškoj i u ženskoj kategoriji. Prva nagrada iznosi 20.000 dinara, druga nagrada je 15.000 dinara, a treća je 10.000 dinara.

Svaki takmičar koji se prijavi na suboticki 5K indoor race se takmiči individualno, a prijave mogu da se izvrše na dva načina: 1. Lično u Bodyline fitness & wellness centru (Šumska 13, Subotica), radnim danima i subotom od 07h do 23h i nedeljom od 09h do 20h 2. Popunjavanjem prijave putem linka: www.subotickipolumaraton.com/5k

(u prvom slučaju, kotizacija se plaća prilikom prijave u fitness centru Bodyline, a u slučaju prijave preko sajta, učesnici će dobiti uputstvo za uplatu putem email-a)

Pošto je broj takmičara ograničen, prijave će biti otvorene do popune mesta u grupama. Za sve takmičare su obezbeđeni startni paketi, koji će sadržati: startni broj, majicu sa logoom takmičenja, finišersku medalju, kao i poklone sponzora.

Očekujemo veliki odziv naših sugrađana i nadamo se da će u sportskom i takmičarskom duhu ispratiti prvi 5K Indoor Challenge. Odgovore na pitanja i informacije o takmičenju, pronaćićete i na Facebook i na Instagram stranicama organizatora. Prijavite se, čekamo vas!