Prvi subotički 5K Indoor Challenge

Prvi subotički 5K Indoor Challenge

Dragi trkači i trkačice,

Sa radošću vas obaveštavamo da se 5K trka na trakama za trčanje zvanično vraća na raspored! Novi datum za trku je nedelja, 07. mart 2021. godine. Pošto se takmičenje odvija u grupama tokom celog dana, svaki takmičar će dobiti mail sa satnicom tokom koje nastupa, nekoliko dana pred trku.

Cilj takmičenja je da se učesnicima pruži prilika da testiraju sebe na ovom jedinstvenom izazovu, da se dobro zabave i ujedno osvoje vredne nagrade.

Podsećamo vas na pravila koja će važiti na takmičenju:

Pošto takmičenje traje tokom celog dana, svakoj grupi će biti dodeljena satnica tokom koje će se takmičiti. Trčaće se u grupama od po 18 takmičara. Svaka grupa će na raspolaganju imati 45 minuta, od kojih je okvirno 30 minuta predviđeno za trčanje, a ostalih 15 za promenu i pripremu za nastup sledeće grupe takmičara. Svoje rezultate, kao i rezultate ostalih takmičara, trkači će moći da prate i na monitorima ispred sebe. O rasporedu i satnici trčanja, takmičari će biti pravovremeno obavešteni.

Organizatori su u saradnji sa sponzorima obezbedili vredne nagrade za pobednike i u muškoj i u ženskoj kategoriji. Prva nagrada iznosi 20.000 dinara, druga nagrada je 15.000 dinara, a treća je 10.000 dinara.

Za sve vaše prijatelje, kolege i poznanike koji žele da se prijave na prvi subotički 5K indoor race, prijave mogu da se izvrše na dva načina:

  1. Lično u Bodyline fitness & wellness centru (Šumska 13, Subotica), radnim danima i subotom od 07h do 21h i nedeljom od 09h do 20h
  2. Popunjavanjem prijave putem linka: subotickipolumaraton.com/5k/

Iznos kotizacije je 990 dinara.

(u prvom slučaju, kotizacija se plaća prilikom prijave u fitness centru Bodyline, a u slučaju prijave preko sajta, učesnici će dobiti uputstvo za uplatu putem email-a)

Pošto je broj takmičara ograničen, prijave će biti otvorene do popune mesta u grupama. Za sve takmičare su obezbeđeni startni paketi, koji će sadržati: startni broj, majicu sa logoom takmičenja, finišersku medalju, kao i poklone sponzora. Samo oni takmičari koji su uplatili kotizaciju do popune mesta, imaće pravo na učešće na takmičenju.

Vidimo se 07. marta, da se, posle dugo vremena, svi zajedno podsetimo takmičarske euforije! Vaši,
Udruženje Horizont i Bodyline fitness & wellness centar.