Održan radni sastanak povodom jubilarnog 5. Subotičkog polumaratona.

Održan radni sastanak povodom jubilarnog 5. Subotičkog polumaratona.
Na poziv predsednika skupštine grada Subotice Dr. Balinta Pastora održan je radni sastanak povodom 5. Subotičkog polumaratona kome su prisustvovale predstavnici relevantnih javnih službi, organa i ustanova zajedno sa sportskim udruženjem Horizont organizatorom Subotičkog polumaratona.
U dvočasovnoj otovrenoj diskusiji i razgovoru dotakli smo se mnogih tema, iskustava kao i svega onoga što nas očekuje u organizacionoj pripremi trke.
Javne službe, organi i ustanove su potvrdile spremnost da i ovaj put izađu u susret organizatoru i da zajedno sa nama učine sve kako bi ovaj događaj bio organizovan na najbolji mogući način.
Spremnost na saradnju i otvorenost po pitanju mnogih stvari koje su značajne za ovakav zahtevan projekat garancija su jedne sjajne manifestacije u najavi kakav je 5. subotički polumaraton, #trčikrozistoriju
Učesnike koje organizator očekuje na glavnim trkama u broju između 1500-2000 trkača kao i učešže više od 1000 dece na dečijim trkama dočekaće mnogo noviteta na trasi i pored nje o kojima smo razgovarali.
Neke od njih su prisustvo orkestra muzičke škole na trasi koja je jedna od najstarijih u našoj državi, prskalice na više lokaliteta u gradu, otvorena vrata novih secesijskih arhitektura turistima trkačima, trkački expo u centru grada kao i planirane izložbe o znamenitim subotičanima iz naše bogate istorije.
Mi kao organizatori Subotičkog polumaratona izuzetno smo zadovoljni saradnjom koju ostvarujemo sa javnim službama, organima i institucijama i ovim putem im svima iskazujemo našu veliku zahvalnost.
Sve vas čekamo 28.08. u Subotici najkasnije a najranije već 26.08. kada počinje praznik trčanja u Subotici, Srbiji i celom regionu.
Prijavite se na: https://trka.rs/events/259/