Svečana dodela plaketa i najava 2.Subotičkog polumaratona

Svečana dodela plaketa i najava 2.Subotičkog polumaratona

Medija centar Gradske kuće, Subotica (Trg Slobode 1)

07.02.2018. – 12 časova

Istorijski 1.Subotički polumaraton, koji je učesnike doslovce vodio kroz istoriju grada na severu Srbije, još uvek se prepričava kao jedan od najzanimljivijih takmičenja te vrste u 2017.godini. Ovaj pionirski poduhvat je opravdao sva očekivanja organizatora, ali i svih ljubitelja trčanja koji su tog septembarskog dana došli u Suboticu i na jedan drugačiji način upoznali grad i njegove kulturno-istorijske objekte. Sportsko udruženje Horizont, odnosno nekolicina ljudi koji su učestvovali u tom poduhvatu, već tada su znali da sledi nastavak….

Prijavljivanje za 2.Subotički polumaraton je počelo. Isti će biti održan 02.09.2018. godine, takođe u okviru proslave Dana grada, ali sa mnogo bogatijim pratećim programom i kako se organizatori nadaju većim brojem učesnika.

Sportsko udruženje Horizont će 2.Subotički polumaraton zvanično najaviti u sredu, 07.02.2018., u 12 časova u Medija centru Gradske kuće u Subotici. Tom prilikom će svim pojedincima, ustanovama i institucijama, koje su svojim radom ili donacijama pomogle da se prošlogodišnja trka održi i da bude više nego uspešna, biti dodeljene plakete. Na njihovu podršku organizatori računaju i ove godine!