Trčanje je zajednička ljubav ekipe „Gebi“

Trčanje je zajednička ljubav ekipe „Gebi“

Kompanija „Gebi“ je poznata u regionu kao lider u proizvodnji i prometu stočne hrane. U pitanju je 100% domaće preduzeće, u vlasništvu porodice Ožvar iz Čantavira koje trenutno ima 450 radnika, a nalazi se na adresi Maršala Tita 46, u naselju Čantavir. „Gebi“ je pionir među privatnim preduzećima na našim prostorima, sa tradicijom privatnog poslovanja, sada već više od 40 godina. Značajna je simbioza između Kompanije i Subotice u segmentu poljoprivredne delatnosti.

„Trčanje je zajednička ljubav ekipe „Gebi“. Pored lidera Kompanije i ostali članovi ekipe organizuju „team building“ druženja za svoje sektore, u vremenskim periodima kada dinamika poslovanja dozvoljava. Upravo nas je ljubav prema trčanju privukla da se pridružimo timu koji pomaže održavanje Subotičkog polumaratona“ – kaže Tihomir Ožvar, vlasnik kompanije „Gebi“ iz Čantavira i dodaje da bi tu ljubav trebalo preneti i na najmlađe jer su deca naša zajednička budućnost i odgovornost, a našim primerom bavljenjem sportom i učestvovanjem u polumaratonu, moguće je stvoriti tradiciju ovog dešavanja.

Prema njegovim rečima, članovi kolektiva „Gebi“ rado učestvuju na Subotičkom polumaratonu kao takmičari jer ta manifestacija predstavlja jedan lep dan za sve, trčanje je svakako jedna od aktivnosti koja se u ovoj kompaniji bira kao vid „team building“ druženja jer je trčanje važno za čoveka pre svega sa aspekta mentalnog, a samim tim i fizičkog zdravlja.

Trčanje je poslednjih godina postao popularan sport i sve više se širi kao vid rekreacije, a Tihomir Ožvar, vlasnik kompanije „Gebi“ smatra da sve brži ritam života, paralelno sa prilivom velikog broja raznih informacija zahteva da damo malo oduška sebi, da provetrimo naše telo i naš um. Upravo zato, trčanje na otvorenom, kroz grad ili šumu po njegovim rečima ima mnogo veću prednost. Subotica će naredne godine biti Evropski grad sporta, a prema mišljenju Tihomira Ožvara, vlasnika kompanije „Gebi“ koja je lider u proizvodnji i prometu stočne hrane, Subotički polumaraton imao je značajnog uticaja u sticanju pomenute titule.